Helg

Fan nu vare länge sedan jag skrev ett inlägg så ska väl försöka få ihop ett litet nu.

Igår så var jag först hos max o kollade på Barca, ingen direkt höjdar match,var baraett lag som försöka spela fotboll. Efter matchen tog jag bussen till vallentuna och drog till våningen där Willborg satt o väntade. Vi satt o snackade lite skit och drack några bärs. Sedan fick jag ett sms om att Chris hade fest. Så jag och willborg tog en taxi dit eftersom det regnade så mycket. Väl där träffade jag syrran och massa andra och typ det första som hände var att man blev islängd med kläderna på i poolen. Jippi skitkul. Men Tove och Chris var snälla så dom fixade torra kläder till mig.

Runt halv 3 tiden så ringde syrran efter en taxi så tog åkte vi hem i blöta kläder. Tyvärr så glömde jag min jacka där.

Idag så har jag varit o köpt present till willborg eftersom han fyller 19 idag. Det är något han komme älska tror jag. Så om ungefär 2 timmar så ska jag fira och äta middag hos honom. Blir säkert något gott, har hört rykten om tacos. Sen vad vi ska göra sen efter det får vi se, ryktas att vi drar på krogen till stan. Vissa säger attvi ska göra något sjukt kanske slutar det med att vi hamnar i köpenhamn vem vet.

Träna

Fan jag måste nog börja träna på egen hand. Min kondition är rent ut sagt totalt värdelös. Körde första träningen igår på hela sommaren och hade lust att gå hem efter uppvärmingen då jag var helt slut, fick ont i bröstet och allt. Det är nu man märker hur det blir när man krökar för mycket. Jag skulle behöva en hel del träningar innan jag kommer igång helt igen.
Blir ju ny träning idag och vad gör man efter en träning, jo det blir fan tegel så det blir mer öl.

Snart börjar plugget igen skitkul. Funderar redan på att ta en extra veckas sommarlov, men men vi får se.

Ska försöka uppdatera bloggen mer , men vet fan aldrig vad jag ska skriva om.

Hemma

Hemma från sköna rhodos nu, har varit en riktigt grym vecka och ångrar inte en sekund att jag åkte dit,

Ge mig en öl så ska du se att jag vaknar till

Rhodos

Ja då sticker man ju till Rhodos snart med boysen. Fyfan vad kul det ska bli. Länkar redan efter en cuba libre på balkongen med lager. Allt är packat o klart fast att lite tråkigt att bamse skulle hjälpa mig men struntade i det haha :(. Ledsen


Hare så bra alla

Skål

Home

Igår eftermiddag kom äntligen syrran hem från Australien efter att ha jobba där länge. Skönt o träffa henne igen och vi planerade direkt vissa grejer vi ska göra. Efter att hon kom hem satt vi i familjen och pratade om hur hon haft det där och sedan vare dags för presentutdelning. Jag fick en cool hatt och en Australesisk fotboll (hur det nu stavas).
 
Senare på kvällen runt 9 tiden så ringde jakan och frågade om vi skulle spela lite golf. Så jag ,jakan,knugen och bobby drog dit och började lira och sedan kom kevin också. Jag var nog fan bäst av alla och funderar på att börja lira haha.

Efter att vi spelat klart så drog vi till donklen och käkade, fyfan vad gott.

Imorgon drar man till Rhodos fyfan vad kul det ska bli

SKÅL!

Tropa de elite

Igår så vakande man tidigt eftersom jag skulle till täby och klippa mig. Det blev sådär inte som jag ville direkt men helt okej. Efter det drog jag och max in till stan och träffade Matsson och köpte lite bira så vi ska ha till ikväll. När man kom hem tog man det lugnt ett par timmar och sedan så bestämde lager och max för att komma hit och kolla på en rulle. Det fick bli Tropa de elite som var jävligt bra. Sen lirade max och lager lite Pes där det var ganska jämt. Vid halv 2 så drog båda hem och jag satte på en ny rulle, Wallander Skulden fick det bli och den var också bra.

Imorgon kommer syrran äntligen hem, fan vad kul


RSS 2.0