Dag 1

Det började med att Jakan kom och hämtade mig runt 07:20. Alla såg jävligt pigga ut. Vi satte på bra musik och hade allsång i bilen. Men i jönköping kände vi att vi behövde någon ny skiva, så först käkade vi på donken sedan gick vi och köpte Fotbollsfeber. Vilke njävla bra skiva speciellt låt nummer 10 "Vi hänger med" av av Nacka Skoglund. Minns inte riktigt när vi kom fram men det var på eftermiddagen någon gång och där möttes vi av Petter och Chrille.

Vi började packa upp o så och sedan senare fixade vi Gothia card så vi kunde åka buss och spårvagn samt gå på invigningen. Invigningen var riktigt jävla häftig, kul att se att Irak laget fotades med ett lag från USA.

Efter invigningen så träffade vi Sofia och Felix, det var lite kul och allt var bra med dom. Efter det så gled jag ,lucas,max och petter ut på krogen. Det var ganska kul men slutade väl lite sämre. Vi missade sista bussen till Partille där chrilles mormor bor. Så vi hade problem att komma hem, det slutade med att vi åkte svart taxi hem. Eller inte hem direkt vi visste inte vart vi skulle hoppa av så vi hoppade av långt åt helvete fel. Så vi hoppade av i Partille centrum och gick först åt fel håll, men träffade en liten tjej som fick försöka beskriva för oss vart vi skulle. Gick sådär, det slutade med att vi försökte sova lite på gatan ibland och gick säkert misnt 1 mil. Tillslut efter ett bra tag så hittade vi typ rätt väg hem och kom hem strax efter 5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0