Serieseger

Fyfan vad skönt det var att slå TIS igår. Äckel lag som tror dom är bättre än vad dom är. Vi spelade inte bra men var ändå bättre än Täby. Så nu efter seriesegern så blir det slutspel om 2 veckor tror jag. SKa bli jävligt kul. Det fick firas med att jag och willborg drog till Kårsta på Kåre fest och var där ett tag. Sedan tog vi tåget tillbaka till Fredde i laget och körde vidare där.

Vid halv 3 tog jag och Max ett taxi hem. Så skönt att slippa stå o frysa ute.

Gaddning

Idag stannade jag hemma från skolan eftersom jag skulle gadda mig. Resultatet blev lyckat tycker jag, är jävligt nöjd. Var dock jävligt nervös innan och mer nervös blev man ju när man hörde från dom som jobbade där och andra som tatuerade sig att revbenen typ är värst. Men det gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra, men det kändes verkligen. Det tog ungefär 1 h och 20 min att göra tatueringen men var lätt värd all smärta och tid.

Har plast på nu så lägger tidigast upp en bild imorgon. Nu jag ska jag snart iväg på styrelsemöte med Bällsta FF.

Partyvagn

VArför ska man inte få göra en partyvagn som sitt projektarbete? Programchefen säger att man inte blir bättre elektriker av det. Vafan blir man en bättre elektriker av att sitta och skriva om vindkraftverk eller kärnkraftverk?
Han är för helvete helt bränd. Lovar att vi fick avslag för att det skulle vara en ölkran på den. Vafan vi skulle ju bygga hela skiten själva. Det dåliga var ju att vi fick den godkänd förra året av våran dåvarande snurresprätt lärare. Han visste knappt vad han själv hette. Men i år fick vi avslag. Riktigt dåligt, det är ju inte så att man kommer på en ide på ett par minuter. Jävla idiotlärare blir så jävla trött på dem.

AVGÅ!!!!!!!!!!


Trött på skiten

Är så jävla trött på att AIK alltid sånt jävla flyt. Ere inte i allsvenskan så är det i svenska cupen. Snälla allsvenskans tråkigaste lag leder serien. Dom gör typ inte ens 1 mål i snitt. Så ingen kan fan påstå att det är roligt att se gnaget spela. Bara massa tjong och långbollar. Örgryte och BP slår flest långbollar av alla lagen och AIK ligger precis efter dom. Sedan finns ju lag som försöker spela fotboll men inte kan göra det. 2 bra exempel är ju Hammarby och Gais. Man försöker gång på gång spela en fin fotboll men misslyckas för att det är på tok för mycke inviduella misstag.

Om AIK vinner allsvenskan så lovar jag att ta mina zebrastring och springa i täby centrum med. Ingen stor grej men men.

Något postivare är att jag idag var o bokade tid för gaddning nästa vecka. Mindre roligt var att han sa att det kommer göra jävligt ont där jag ska ha den

Seg Söndag

Fyfan vad seg jag är nu, egentligen borde ma nväl inte vara efter att ha torskat med 5-0 mot tabelljumbon IK Frej. Det var toppen mot botten idag och där visade Frej med en mycket bättre inställning vilka som ville vinna.

Nu sitter man bara och tare lugnt ser på en film, är ju ledig imorgon så jävla skönt. så morgondagen blir att åka in till gamla stan med syrran.

Sen har man ju fått en förfrågan om att åka till Italien på fredag. Skulle vara jävligt skönt så funderar starkt på det. Jag har pengar men har andra utgifter snart jag ska betala så får se.


RSS 2.0