Jobb

Har inte blivit så mycket bloggande på sistone och det beror på att jag har jobbat och är så jävla trött när jag ska gå upp kl 5. Men det har ändå varit lugnt på jobbet och idag så låg jag o solade på taket ganska mycket vid. riktigt skönt med bra utsikt. Jobbigt som fan att gå upp på morgonen men när det är den 25:e så känner man att det var värt det.

5 dagar kvar sen kommer syrran hem, då jävlar ska vi ut på krogen efter att jag kommit hem från Rhodos.
Fick bli ett kort inlägg men alltid något

Fullt på våningen

Nu var et ett tag sedan jag skrev så får bli ett litet inlägg
I fredags så spelae jag willborg och lager bowling nere i vallentuna och jag vann ju ganska enkelt. Kross rätt utsagt. Vi tog någon pilsner är och efter et så bestämde vi oss för att glia på till våningen och snacka lite skit o så. När vi ska visa legg så kom ägaren (acke) att det bara var att glida in vet inte om det är så att vi varit där för mycket han för han tog fram 3 st 0,6  staropramen direkt. Vi träffade en jävla massa folk och att 4 bord vi satt ihop och det var lång kö för att komma in på våningen. Helt sjukt med tanke på att vi bara tänkte glida upp o snacka skit , trodde inte det skulle komma så mycket folk dit men men. Efter några öl så fick det bli en cuba libre alltså rom o cola, förjävligt gott. Livebandet eller han som spelade där var väl sådär, den enda låten han gjorde bra var med Whitesnake - Here i go again. Sen tog jag 2 bussen hem och gick o la mig.


Lördagen fick bli en rätt lugn dag började med att vi spelade fotboll vid 4 tiden och körde husby och man började som mästare och slutade som en. Tyvärr blev det ingen lagbild, får komma nästa gång. Sen lekte jakan och sh lite med bilarna när dom skulle skjutsa hem alla och kan säga att SH var bättre. Åkte hem slappade lite och vid klockan 11 så kom SH så drog han jag ,max och bobby till donken i hägernäs och käkade.


Hare gött gott folk

Hammarby

I måndags så var jag och max och såg Bajen få stryk av ÖIS. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta över bajen. Jag och max valde att skratta då. Eftersom det var fullt på alla sektioner så fick vi sitta i Örgryte klacken. Klacken var riktigt bra och höll igång hela matchen trots tidigt underläge. Att sedan vissa spelare inte får sparken eller blir utbytta är för mig en jävla gåta. Jag blir så jävla trött på när jag ser Freddy Söderberg missa varenda jävla målchans han får. Exakt samma sak är det med Nathan (träben) Paulse. Vilket jävla stolpskott. Att Tony inte bytte Traore fattar jag inte heller. Han slog inte en enda passning rätt. Och det var väl han vi satt mest och garva åt. Sen är det synd att vissa spelare inte försöker ens. Visar inget hjärta, Igor Armas,Emil,Simon,Andreas Dahl och Castro Tello är några så försöker iaf. Att Igor börjar gråta efter en förlust visar bara vilken jävla vinnarinställning han har som många andra saknar. Vill man inte kämpa och visa hjärta för klubben kan man lika gärna sticka till Djurgårn. Där behöver man inte visa hjärta.

Egentligen är det inte Tony problemet är. Man kan inte sälja allsvenskans bästa mittfält och ersätta med orutinerade spelare som typ bara spelat i division 2. Man ska ersätta med minst lika bra spelare.

Vår betong

Fan igår fick det bli en ganska lugn dag  då jag städade lite eftersom morsan och farsan kom hem.
Kvällen satt jag och max framför tvn och såg på Deltagänget. Så jävla bra film som alla borde se.

Dagens planer är inte riktigt spikade , men jag och Max funderar på köpa 2 biljetter på familjeläktaren och se bajen - örgryte. Borde bli slakt men man vet ju aldrig längre med detta berg o dal Bajen.
Orkar inte skriva mer just nu kommer kanske ett inlägg senare


Välkommen till vår betong

Gårdagen

Gårdagen började med att jag drog ner och sparkade lite boll med Gurra, Danne,PB och Felldin, var ganska kul eftersom jag vann typ varje gång. Mindre kul var att jag fick reda på att danne fått sparken av någon dålig anledning.

Efter det drog jag till Max och kollade finalen i P 17 i Gothia. Där Wolves vann över brassarna efter att det blivit straffar och Wolves målvakt tagit 4 av 5 straffar.
Efter det käkade vi hos honom, gott som fan. Sen drog vi hem till mig mötte upp kribba och vidare till kevin. Hos kevin hade vi förkrök ett tag innan vi drog vidare på en fest


Dag 2

Vaknade runt tolv tiden tror jag. Vi gick upp så hade Angela gjort mackor till oss, jätte snällt. Efter det så drog vi in till Heden och kollade på lite fotbollsmatcher och fastnade speciellt för Cruzerio. Dom var helt sjukt bra och hade en del spelare så man nästan skulle tro platsa i Allsvenskan utan problem. Går riktigt in på allt i detalj men sedan käkade vi o så gjorde oss klara för att dra ut på tisdagen med. Fast då var alla med ut inklusive chrilles mormor. Vi hade skit kul då igen och vi missade sista bussen igen. Så vi tog en stor taxi och  åkte hem med till rätt adress denna gång.

När vi kom hem och skulle sova så fick Petter en strålande. Han föreslog att vi skulle köra ett naken bad vid en sjö som skulle ligga i närheten. Den var 1,5 km - 2 km långt bort.  Jag nappade direkt på Petters förslag och efter tag gjorde alla andra det också. Så vi sprang nakna bort till sjön och badade. Det var sjukt kul, så vid 6 tiden var vi hemma igen och gick o la oss

Dag 1

Det började med att Jakan kom och hämtade mig runt 07:20. Alla såg jävligt pigga ut. Vi satte på bra musik och hade allsång i bilen. Men i jönköping kände vi att vi behövde någon ny skiva, så först käkade vi på donken sedan gick vi och köpte Fotbollsfeber. Vilke njävla bra skiva speciellt låt nummer 10 "Vi hänger med" av av Nacka Skoglund. Minns inte riktigt när vi kom fram men det var på eftermiddagen någon gång och där möttes vi av Petter och Chrille.

Vi började packa upp o så och sedan senare fixade vi Gothia card så vi kunde åka buss och spårvagn samt gå på invigningen. Invigningen var riktigt jävla häftig, kul att se att Irak laget fotades med ett lag från USA.

Efter invigningen så träffade vi Sofia och Felix, det var lite kul och allt var bra med dom. Efter det så gled jag ,lucas,max och petter ut på krogen. Det var ganska kul men slutade väl lite sämre. Vi missade sista bussen till Partille där chrilles mormor bor. Så vi hade problem att komma hem, det slutade med att vi åkte svart taxi hem. Eller inte hem direkt vi visste inte vart vi skulle hoppa av så vi hoppade av långt åt helvete fel. Så vi hoppade av i Partille centrum och gick först åt fel håll, men träffade en liten tjej som fick försöka beskriva för oss vart vi skulle. Gick sådär, det slutade med att vi försökte sova lite på gatan ibland och gick säkert misnt 1 mil. Tillslut efter ett bra tag så hittade vi typ rätt väg hem och kom hem strax efter 5.


Hemma

Så var man hemma igen efter en lång o mysig bilfärd från Göteborg. Återkommer mer imorgon om hur det varit där för nu tänkte jag slagga lite


Göteborg

Nu har man lyckas sova hela 1 timme fan vad skönt. Blir hämtad om en kvart av jakan sen drar vi ner till Göteborg. Gött



"Det är ett privilegium att få spela på Söderstadion, särskilt om man tänker på hur vi har det hemma!
(Bo Backman,1998 tränare i Örgryte. Sparkad 3 dagar senare)

Att vara bajare

Att vara bajare är att gömma något för omvärlden. Man går omkring,småleende, och känner att man har någonting som de andra saknar. Någonting som de aldrig kommer kunna få. Ungefär som att gå omkring med en miljon i kontanter i en Icakasse - och ingen annan vet om det, eller märker något.
Känslan av att ha en hemlighet. Men kanske vet de ändå. Jag menar, varför ser de alltid på en med en undrande, längtande blick så att man känner att de är avundsjuka på en? Varför kan man alltid se i deras blick att deras liv inte helt komplett?



Baksidan

Fan idag har man inte gjort mycket, förutom spelat fotboll några timmar på bällstaberg med lite polare. det var ju såklart jag och lundvall som dominerade spelet. Med 3 raka segrar varav 2 avgjorde vi på straffar. Fan man har nog aldrig varit säkrare på straffar än vad man var idag. Ungefär 5-6 chippstraffar varav den första var en riktig zidane straff. Chipp ribba in, fan vad jag njöt. Sen efter segrarna så kände vi båda att all bira i spanien satt sig och vi tröttnade direkt och orkade inte sparka ner så många fler och fick alla domslut mot oss. Vi kan iaf konstatera att vi stog som dom absoluta segrarna idag,

Jag                                            Kribba                                   Lundvall



Imorgon drar man till baksidan (Göteborg) med kevin,lucas,max och jakan. Fan vad gött det ska bli att komma bort
härifrån. Så nu blire packdags.


Kvällsinlägg

Fan har inte mycket att göra så ska väl försöka lägga in ett inlägg.


Haha läste precis en artikel om Michael Jackson. Att 72 timmar efter hans dödsbud så hade den händelsen genererat dubbelt så mycket nyhetsmaterial på webben som invasionen av Irak 2003. Det säger ju bara vilken kung han var. Hans nyhet är t.ex. större än Terroristattackerna 11/9 eller tsunamin i sydostasien. Lite komiskt om jag får säga det. Fatta då hur stora nyheter det skulle bli om jag dog. Jag skulle toppa den där listan lätt.


Ps. Grattis SH 18 år idag. Nu kommer det drickas pilsner på Gröna Jägaren

 






Jobbet

Ahh fyfan vad skönt att ha sovit ett par timmar nu. Var faktiskt en ganska tråkig natt. Under nattjobbet så sotade vi Burger king i farsta och där vare mycket skit. På morgonen så blev det en en vedungspizza som skulle sotas också ganska tråkigt. Dock skönt att det är så sköna människor på jobbet.

Detta får bli ett kort litet inlägg för vet inte riktigt vad jag ska skriva om.


Saknar min syster

Fan snart har du varit borta i 8 hela månader.
Tiden har gått fort och man har ju kunnat snacka med dig lite grann via telefon. Jag längtar bara mer o mer efter dig efter varje dag och det är inte för att du är 20 utan för att jag inte sett dig på snart 8 månader.

Så när du kommer hem från Australien så kommer jag vänta vid Arlanda på dig, det kan jag lova

Fan just nu är man skit seg efter att ha jobbat från kl 6. Ska gå o lägga mig snart igen eftersom jag ska jobba natt så blir inte så mycket bloggande idag


Resväskan

Vaknade vid halv 9 imorse av att telefonen ringde. Det var  en från arlanda som berättade att min väska hade kommit. vilket var skönt  efterso mden på något sätt hamnade i Düsseldorf istället fär stockholm. Nu jävlar har man kläder så man klarar sig.


Första inlägget

Så nu har jag startat en liten blogg så nu Sofia Ek ere bara att börja blogga igen.

RSS 2.0